Art Deco/modernizm na Sienkiewicza
Art Deco/modernizm na Sienkiewicza
Mam serdeczną prośbę: jak pewnie niektórzy wiedzą, za jakiś czas ruszam z interesem na ul. Sienkiewicza 9. Potrzebuję zawiesić na elewacji swoją tabliczkę reklamową, prostopadle do elewacji, na metalowym wysięgniku. Znacie tą okolicę, większość kamienic jest przedwojenna, w różnych stylach architektonicznych. chciałbym zrobić taki wysięgnik "pasujący" do reszty budynku. Ma ktoś pomysł i pomógłby w realizacji projektu? Ja jestem lewy w programach graficznych i nie mam na razie pomysłu na motyw ozdobny...
Polka na erkaem i granaty... Orkiestra tusz!
Kilka propozycji.

- Załączniki
-
- szyld8_.jpg (20.63 KiB) Przejrzano 12447 razy
-
- szyld7_.jpg (71.98 KiB) Przejrzano 12447 razy
-
- szyld6_.jpg (68.21 KiB) Przejrzano 12447 razy
-
- szyld5_.jpg (56.89 KiB) Przejrzano 12447 razy
-
- szyld3_.jpg (51.13 KiB) Przejrzano 12447 razy
-
- szyld2_.jpg (75.56 KiB) Przejrzano 12447 razy
-
- szyld1_.jpg (73.05 KiB) Przejrzano 12447 razy
Łukasz, to dla jaj
Szczególnie ostatni i pierwszy szyld. Z astrologa się popłakałam
Sprawdzaliśmy wczoraj z Marudą - notariusze mają specjalne wymogi dotyczące formy (pomijam już zakaz wszelakiej reklamy)- musi być tablica z nazwiskiem i orzełkiem. Tutaj chyba można pójść tylko w liternictwo z epoki.

Jak se już sam zrobiłeś, to czego chcesz?
Zapewne będziesz miał taki złoty, z czarnymi literami... Jak wszyscy.
Myślałem o prostej tablicy. Lekko wypukła emalia, czarne na białym, liternictwo z epoki. Mam kontakt z bezpośrednim wytwórcą tablic emaliowanych.
Szyld wiszący... Ach, taki z kutym wysięgnikem, jak ten Jahody z Gołębiej. Marzenie!
Ale mam pewien pomysł. Lepiej pisz na maila, bo zaraz mnie z tego forum wyrzuci koalicja wtórnych analfabetów.

Zapewne będziesz miał taki złoty, z czarnymi literami... Jak wszyscy.

Myślałem o prostej tablicy. Lekko wypukła emalia, czarne na białym, liternictwo z epoki. Mam kontakt z bezpośrednim wytwórcą tablic emaliowanych.
Szyld wiszący... Ach, taki z kutym wysięgnikem, jak ten Jahody z Gołębiej. Marzenie!

Ale mam pewien pomysł. Lepiej pisz na maila, bo zaraz mnie z tego forum wyrzuci koalicja wtórnych analfabetów.

marooda pisze: Powiem Ci wprost - pierdolisz głupoty..........
Człowiek zniesie wszystko prócz jajka.
.............................................................
www.rawelin.org
www.facebook.com/dariusz.krzysztalowski/
www.rawelin.org
Przesilenie wiosenne? Zażyj jakieś leki i daj żyć innym, bo znowu robisz szopke eliminując sie z naszego gronamarooda pisze: bo zaraz mnie z tego forum wyrzuci koalicja wtórnych analfabetów.

Człowiek zniesie wszystko prócz jajka.
www.rawelin.org
www.rawelin.org