Dowcipasy
Śmiechu nie ma ale warto to zobaczyć... jak macie mocne nerwy http://youtu.be/5RAaW_1FzYg
Człowiek zniesie wszystko prócz jajka.
.............................................................
www.rawelin.org
www.facebook.com/dariusz.krzysztalowski/
.............................................................
www.rawelin.org
www.facebook.com/dariusz.krzysztalowski/
- szkieletek
- Starszy redaktor
Grunt, że w Galicji wszystko stabilnie i bez zmian.
- Załączniki
-
- W Galicji bez zmian.JPG (27.22 KiB) Przejrzano 26995 razy
"Wszystko, co dzisiaj było dla nas pamiątką, jutro może być zasypane pyłem zapomnienia. Obowiązkiem żyjących jest zebrać te ułomki i okruchy najdroższych pamiątek przeszłości i w pamięci przyszłych pokoleń zapisać."
- szkieletek
- Starszy redaktor
Tak naprawdę to zdjęcie (paskudnej jakości, bo z okna samochodu i w deszczu) wykonałam kilka dni temu w Gdowie.
Niestety, to nie jest fotomontaż.
To nawet nie jest jedyna taka "autostrada" w tej miejscowości.
Niestety, to nie jest fotomontaż.
To nawet nie jest jedyna taka "autostrada" w tej miejscowości.
"Wszystko, co dzisiaj było dla nas pamiątką, jutro może być zasypane pyłem zapomnienia. Obowiązkiem żyjących jest zebrać te ułomki i okruchy najdroższych pamiątek przeszłości i w pamięci przyszłych pokoleń zapisać."
Resztę autostrady: zasypano, zaorano i posadzono ziemniaki, oraz ktoś ustanowił tam pewnie strażnika.
"-...Bo wicie panocku, pod spodem cosik pewnie jest. Jak to Niemce uciekały, to wywiezły ze sobą cały skarbiec tego Franca...".
Czyżbyście i wy macie jakiś swój "złoty pociąg"
"-...Bo wicie panocku, pod spodem cosik pewnie jest. Jak to Niemce uciekały, to wywiezły ze sobą cały skarbiec tego Franca...".
Czyżbyście i wy macie jakiś swój "złoty pociąg"
W fortyfikacyjny temat wlazłem przez przypadek w 1988 roku. A bardziej dogłębnie w 1989 r.
- szkieletek
- Starszy redaktor
Panowie, Wy tu macie ubaw, a ja zmagam się tymczasem z kolejną zagadką.
Wampir?
Wampir?
- Załączniki
-
- GrĂłb wampira.JPG (46.52 KiB) Przejrzano 26960 razy